ponedeljek, maj 12

Nothing last 4ever

Ja tak je in zgleda da tut zmeri bo. Vem da je že Tjaša neki napisala o življenju itd.. ampak js bi hotla povedat to: Res se tut sama vlkokrat sprašujem zakaj sploh obstaja življenje in ka mamo od tega? Bolečino, ljubezen..? Moja mat reče da za vsako stvar, ki se zgodi obstaja razlog, verjetno res, čeprav tega tut sama ne razumem in še dougo ne bom.
Moj moto življenja je UŽIVAJ VSAK DAN, KOT DA JE TVOJ ZADNJI! in js se ga probam čim bolj držat.. Zakaj bi zapravlju življenje za nepotrebne skrbi, probleme in dejanja? Moraš uživat.. s prijatelji, z družino al pa včasih tut sam.. in vem da je človek včasih lahko res ful na tleh in ne ve ka bi sam s sabo, ampak kriza oz. pač tisto jadno in čudno obdobje mine.. In zmeri se moraš pobrat, moraš met upanje in seveda še najbolš je da maš ob sebi ljudi, prijatelje.. ki te podpirajo. Ampak to obdobje mora bit, zato da potem lažje spoznaš kak lepo ti je lahko in kako srečo maš.. (no nekateri spet manj, drugi več..).
Torej, js sm vam hotla sam to sporočit.. uživite življenje kulk se le da, pa naj bo z bolečino al pa z smehom in vedno ko ste slabe volje računajte na boljše čase..

Ni komentarjev: