ponedeljek, maj 12

7 KORAKOV, KAKO GA OSVOJITI !

No, da ne bomo pisal sam o tem, kako je življenje, bom js neki napisala pa tut prepisala :) neki o ljubezni. Ka brez ljubezni tut življenja nebi blo. :) No mogoč za nekatere. Pa dobr pustmo zdj to..:) Bistvo tega je, da me je moja ljuba Mici prosla, da bi jst napisala neki kak fanta osvojit.. muahahaha:) in ker sm najdla neki poučnga u reviji, sm se odločla, da bom to kr lepo prepisala.:) No, Mic pa poglejmo kako lahko fanta osvojiš v 7 korakih..hehe:D

1. NASMEJ SE MU (mici, to ti ne bo problem..hehe:)

Ko ga srečaš ali zagledaš, poskusi ujeti njegov pogled in se mu nasmehniti. Pokaži dobro voljo in mu z nasmehom pokaži, da ti je všeč in da te zanima. Naseh je nalezljiv in te naredi bolj privlačno, zato je vsekakor prvi učinkovit način, kako pristopit do njega. Naj se srečajo tudi vajine oči.




2. NAREDI PRVI KORAK

Če si ga prva zagledala ti, moraš narediti tudi prvi korak. Fantje so včasih manj dojemljivi za razne trike in namige punc, zato dr motaš posebaj potruditi in mu pokazati, da te zanima prav on. Naj ti ne bo nerodno, da tega ne stori fant, saj danes to ni več tako pomembno in je fantom še zelo všeč, če enkrat ta korak naredi dekle. Glavo gor in pogumno pristopi do njega.



3. ZAČNI POGOVOR

Fanta lahko ogovoriš s kakšnim pozdravom. Če sta v diskoteki, ga lahko povprašaš o tem, kako se ima in kakšna se mu zdi glasba, na avtobusni ali železniški postaji ga lahko povprašaš kdaj pelje kakšen avtobus oz. vlak, V ŠOLI pa ti je lahko v pomoč družabno šolsko življenje ali kak znanec iz njegove družbe ali kakšne skupne šolske zabave in dejavnosti. Načni vsakdanji pogovor, da boš tako pritegnila njegovo pozornost in dosegla to, da te bo opazil.



4. PRIBLIŽAJ SE MU

Po začetnem pogovoru se mu poskušaj približati. Predvsem ga moraš poslušati in mu poskusiti pokazati, da ga napeto poslušaš. Med pogovorom se mu nasmehni in mu kdaj vmes tudi pokimaj. Tudi ti povej kaj o temi, o kateri se bosta pogovarjala, in poskušaj biti čim bolj sproščena.


5. VZPOSTAVI STIK

Ko se bosta že nekaj časa pogovarjala, ga potrepljaj po rami, se dotakni njegove roke, povohaj in pohvali njegov parfum in kaj podobnega. Pazi, da pri tem ne boš vsiljiva. Drobne pozornosti nekaj pomenijo, z njimi pa ga boš opogumila, da bo kakšen korak naprej naredil tudi on.



6. IZZOVI GA

Fantje imajo občutek, da morajo biti vsepovsod zmagovalci, zato se ne bojo uprli tvojemu izzivu. Povabi ga na ples, nogomet, biljard, keglanje ali kakšen drugi šport...



7. NAMIGNI MU

Z raznimi triki mu nakaži, da si mu všeč. Lahko si okoli prsta pričneš navijati svoje lase, se igrati s svojim uhanom, lahko si namažeš ustnice,... Če te bo ob tem opazoval in po možnosti še pozabil, kaj je govoril, si ga ob tem zmedla in tvoje zapeljevanje uspeva. Ne pozabi, da mu tudi s tem, da ga med pogovorom gledaš naravnost v oči, lahko marskikaj namigneš.




Okej, to naj bi blo 7 korakov, da ga osvojiš. Moj nasvet pa je da SI TO KAR SI ne pretvarjaj se sam zato, da bi mu bla všeč. Pač prvo morš sama sebe sprejet tako ko si, ker tako te bo meu najrajš. In pomoje bolj ko si samozavestna, hitrej te bo opazu. ne vem..to je moje mišljenje.:)

Am..ju3 pa še dobiš ka nardit če si mu všeč in kaj če mu nisi:P




have fun*





10 komentarjev:

Robi pravi ...

hja, vse fino fajn, sam ka niso ponavad tipi tisti ki naj bi prvi korak nardil?:P in glede na to da si ti punca, bi lahk tut kej iz prve roke napisala kar se pač vam al pa tt teb nabl dopade, ka je hot da tip zna(poleg skejtanjea) =P ni treba sam kopirat textov:P drgač pa ql objava:P

Anonimni pravi ...

ne da se mi, to je edin problem..:Dpa kle svoje fantazije in misli opisovat..:)am..da bi tipi prvi korak nardil?zka pa ga neb punca? mislim wtf?! :D

Orsha pravi ...

Ja sam res Robi...Nej se še one mal matrajo. Zkaj se mormo zmer mi?

Tale je...hecna.

''se dotakni njegove roke, povohaj''

Robi pravi ...

sj, to je to, ZKA GLIH MI?:P sj js sm zto da nardi punca prvi korak. K če ne itq ne bi blo logično ker vqam je enim pač cute, če je tip bl sramežliv, in kak pol od tadzga tipa lohk pričakuješ da bo pristopu:P:P?????

Anonimni pravi ...

ja no..sej sm rekla..da zka neb punca prstopla k fantu?..:D

Anonimni pravi ...

Js sm stara 12 pa bi fulllllll rada mela fanta ... zelim si ga...prosim pomagite kaj naj nardim!!!!!!

Nekdo pravi ...

Haahahaha....ja sej...wtf

Nekdo pravi ...

Jst sm pa 11 oa mam isto zeljo kot ti

Nekdo pravi ...

Jst sm pa 11 oa mam isto zeljo kot ti

Nekdo pravi ...

Haahahaha....ja sej...wtf